Yritys

Lakiasiaintoimisto vuodesta 2007

Lakimajakka Oy on vuonna 2007 perustettu lakiasiaintoimisto, jonka laaja toimintakenttä ulottuu koko suomeen. Pääkaupunkiseudulla toimitilamme löytyvät keskeltä Helsinkiä, Kampista. Pirkanmaan seudulla toimipisteemme sijaitsee Tampereella, Finlaysonin historiallisessa miljöössä. Itä-Suomen pisteemme löytyy Varkauden keskustasta, Ahlströminkadun lehmustien varrelta. Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Korkeatasoiset asiantuntijapalvelut

Lakimajakan toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakaslähtöisesti korkeatasoisia oikeudellisia asiantuntijapalveluja yksityishenkilöille, yhdistyksille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Tavoittelemme kannattavuutta toimeksiantajiemme tyytyväisyyden ja luottamuksen kautta. Laadukas ja läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on meille kunnia-asia.

Me Lakimajakalla ohjaamme, turvaamme ja autamme asiakkaitamme erilaisten elämäntilanteiden, vastoinkäymisten tai haasteiden edessä. Olemme joustava, helposti lähestyttävä ja nykyaikainen  lakiasiaintoimisto. Tarjoamme oikeudellista asiantuntija-apua luotettavasti, tehokkaasti ja yksilöllisesti. Hinnoittelumme perustuu avoimuuteen ja kohtuullisuuteen.

Arvot

Toimintamme keskeisiä lähtökohtia ovat luottamuksellinen asiakassuhde,
kannustava ja hyvähenkinen työympäristö sekä yhteiskuntavastuullisuus.

Luottamuksellinen asiakassuhde

Luottamuksellinen asiakassuhde perustuu aina avoimeen ja kunnioittavaan yhteistyöhön toimeksiantajan kanssa.

Kannustava ja hyvähenkinen työyhteisö

Kannustava ja ihmislähtöinen työympäristö mahdollistaa työn laadukkaan tekemisen
ja monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen.

Yhteiskuntavastuullisuus

Vastuullinen yrittäminen kiinteänä osana yhteisöä on yksi LakiMajakan
peruslähtökohdista.